Adverteren

Bij Oase houden we ervan om de lat elk jaar weer iets hoger te leggen. Dat zorgt ervoor dat ons magazine is uitgegroeid tot dé referentie op het vlak van exclusieve adresjes en producten. Onze nieuwe baseline ‘Passion for exclusivity’ vat perfect samen waar we vandaag voor staan en op welk elan we verder willen gaan.

Uiteraard hadden we dit alles nooit kunnen bereiken zonder onze trouwe adverteerders. Zij zorgen ervoor dat we Oase steeds royaler kunnen vullen. Hen willen we in het bijzonder bedanken om van deze Oase een extra stevig nummer te maken. Meer dan ooit zetten we met dit luxemagazine in op kwaliteit, waar alleen de beste en meest bijzondere winkels en producten aan bod komen.

Bovendien hebben we dit jaar ons actieterrein opnieuw flink uitgebreid. Voortaan is Oase aan de hele kust verkrijgbaar, van Knokke tot De Panne. Zo is de kans dat je ons treft tijdens een vakantie of shoppingtrip aan zee nog groter.

Onze meest exclusieve versie met hardcover vind je terug bij al onze adverteerders en partners. Daarnaast kun je bij tal van bakkers en artsen onze softcover-versie vinden, die is gevuld met dezelfde waardevolle inhoud.

Uiteraard willen we ook al onze lezers bedanken voor hun vertrouwen. Het is altijd fijn om te horen dat dit magazine met een hart voor luxe in de smaak valt.